De kracht van Kunststof

Kunststof is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. En dat is niet zo verwonderlijk. Kunststof biedt namelijk talloze voordelen ten opzichte van traditionele materialen als metaal en rubber. Vanuit zowel creatief als kosten-technisch oogpunt. Het is zeer sterk. Makkelijk te bewerken. En het leent zich uitstekend voor een enorm scala aan toepassingen. Kunststof is onze specialiteit.

Als wij het niet kunnen

We hebben de eerste experimenten met industriële kunststof meegemaakt. Hebben vaak aan de wieg gestaan van nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Kunststof heeft voor ons geen geheimen meer. We kunnen dan ook alles bedenken, maken en uitvoeren. Van de meest gebruikelijke halffabrikaten tot zeer complexe eindproducten. Van kleine aantallen tot megaproducties.

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Aangetrokken door onze mix van ervaring, vakmanschap, innovativiteit en Noordhollandse nuchterheid. De reputatie die wij genieten, vloeit overigens niet alleen voort uit ons technisch kunnen. Ook onze service, stipte levertijden en kwaliteitscontrole dragen daar aan bij.

Gedetailleerde informatie

Laat u meenemen in de zeer gedetailleerde inhoud en bekijk de mogelijkheden van onze hoofdgroepen; FluorpolymerenTechnische Kunststoffen, Industriele Kunststoffen, Beglazingen, Phenolen en Composieten, Glasvezelversterkte Kunststof Looproosters en Bordessen en natuurlijk de Elastomeren.